Life update

Guess who's back?!?!?! MEEE!!! I know, I know. Det var några veckor sen nu. Det var några saker som hände och jag gick tyvärr in i lite utav en svacka, och sen den dagen har jag knappt använt internet överhuvudtaget. Knappt kollat instagram, inte pinterest, twitter, blogg eller facebook. Jag kände att jag behövde den lilla sociala medie-pausen och fokusera på verkligheten lite och jag måste ändå säga att jag lyckats ganska bra på den punkten. Jag tänkte dela med mig utav en liten lista av saker som jag haft för mig, stora som små, sen senast vi hördes.
 

 
POJKVÄN!!!! Okej, jag kommer berätta det som, i alla fall för mig, är absolut störst. Jag har gått å blivit med pojkvän. Om man känner mig är man nog lika förvånad som jag var, för jag har aldrig varit kär tidigare i mitt liv. Förrän nu vill säga, och jag smälter det fortfarande själv. Det här är ngen mindre än människan som jag snabbt nämnde i slutet, innan jag försvann. Otroligt oväntat men jag är, för stunden, sååååå lycklig. Han är verkligen fantastisk och en så snäll människa vilket jag behöver. Vi har umgåtts varje helg sen vi började träffas och jag trivs oftast så bra med honom å jag håller verkligen alla tummar å tår för att att det här håller länge (like forever and ever and ever om jag får bestämma :) )Jag fick den här nallen på vår första "dejt", och hur gulligt är inte det? Jag fick dessutom två halsband med hjärtan på och ni vet hur jag älskar dessa hjärtan!!!! ♥
 
 
VINNARE!! Jag har vunnit en utlottning. Det var egentligen precis innan jag försvann, men hann inte visa den då. Jag tycker dock vinsten förtjänar ett inlägg i sig så det kommer inom en snar framtid.
 
INGA BÖCKER!! Jag har läst ZERO böcker sen jag slutade. Och hur konstigt är inte det? Det har också haft att göra lite med att jag försökt koncentrera mig på verkligheten. När jag läser hamnar jag nämnligen mycket i ett eget litet universum och glömmer på sätt å vis bort att det finns en riktig värld ocksp. Jag tog alltså en liten läspaus som jag nu, sakta men säkert, börjar bryta upp. 
 
DOCK KÖPT!! Jag har dock inte kunnat slita mig från att köpa åtminstone en ny bok, because why not? Så som ni ser är min hög utav "böcker att läsa" nu ganska ordentligt stor vilket är ännu en anledning till att jag ska börja ta tag i läsandet igen. 
 
INGET PLUGGANDE!! En konsevens av min tillfälliga inställning att leva har dock blivit att jag pluggat extremt lite. Jag har gjort minimallt när det kommer till skolan de senaste veckorna, och trots att det varit väldigt skönt så börjar det väl komma ikapp mig lite nu. Aj aj. Dags att skärpa sig och ta tag i det också.
 
UTMANAT MINA RÄDSLOR!! Jag har, också i samband med mitt lilla verklighetsprojekt, träffat massa nya människor. En människa som jag började träffa innan min lilla paus och som jag umgåtts än mer med och som jag nu skulle vilja kalla kompis. Sjuuukt kul!! Jag har dessutom mött min pojkväns kompisar, vilket också varit helt nya människor. Himla kul de också för de jag träffat har varit så himla snälla och trevliga.
 
MIN SEXUALITET!! En sak, lite i samband med pojkväns skaffandet, är att jag börjat fundera på min sexualitet. Jag är fortfarande bara i ett väldigt tidigt stadium kring den här punkten och det behövs absolut mer bearbetning. Men jag kommer förmodligen (med all sannolikhet) att prata om det här, för eller senare, eftersom att den här bloggen fortfarande går ut på att hitta mig själv, när jag inte pratar alldeles för mycket om böcker. Skulle ni vilja ha något sånt funderingsinlägg??
 
KTH - THE FUTURE NEEDS GIANTS!! Den sista grejen jag kommer nämna är att jag innan sportlovet var på KTH's event THE FUTURE NEEDS GIANTS och kikade lite. Gick på föreläsiningarna, pysslade (gjorde en helt egen lampa, hur coolt???) och fick prata med de som studerar på KTH och var där. En ganska rolig dag måste jag säga, trots att vår guide kanske inte var den bästa. Men men. Jag vet dock fortfarande inte vad jag ska göra med mitt liv, så jag fick inte ut så mycket av att gå dit i den vägen. 
 
Jag måste också tacka er som tittat in varje dag sen jag försvann. Jag trodde inte ni skulle göra det, och jag ber om ursäkt för mitt lilla uppehåll. Det här blir lite av en ny start igen, och jag ska försöka utvecklas så mycket som jag bara kan. Det betyder mycket när ni tittar in och kommenterar när jag inte har all världens motivation själv.
 
Hoppas ni har en fantastisk onsdag nu alla människor där ute!!! ♥
 
Publicerat i Daily / Övrigt
Taggar: Daily / life / lista / update / övrigt
#1 / / Mirre:

Men ohh vad roligt att det blev pojkvän av det hela, så glad jag blir. Skönt att vara borta från nätet emellanåt, det behöver man

Svar: Visst behöver man det. <3
Zyllah

#2 / / JoJo:

vad kul att du är tillbaka på bloggen. ibland behöver man en paus från alla sociala medier. det har jag funderat på flera gånger att ha och vad roligt att du har skaffat pojkvän! :D kram <3

Svar: <3
Zyllah