Outlander

Det här är en bok som jag har hört väldigt mycket om, och som de flesta utav er förmodligen också hört mycket om. Det är Outlander och den är skriven utav Diana Gabaldon. Jag vet att det här är en tv-serie också, men jag vill läsa boken innan jag ser serien för jag har hört att båda ska vara riktigt bra.
 
Har ni läst den här boken eller sett serien?? ♥
 
Publicerat i Böcker
Taggar: Diana Gabaldon / Outlander / bok / bok edition / boktips / böcker / craving
Kommentarer (8)

Harry Potter referens deluxe

 
 

"Bättre lycka nästa gång" tänkte jag

Det hände en lite spännande sak när jag var i skolan i torsdags. Min kompis sa nämnligen till mig att hon hade en väldigt sen födelsedagspresent att ge mig. Jag blev jätte förvånad, för min födelsedag var ju för flera månader sedan och jag hade inte räknat med att få något utav dem. Men idag kom hon alltså med en present till mig, och det var en present som hon visste att jag ville ha.
 
Anledningen till att hon visste att jag ville ha den var för att vi var på bokrean i tisdags, och jag såg en bok som jag tyckte verkade spännande men inte visste om den var på rean så hon erbjöd sig att fråga. Hon kom sen tillbaka, utan boken, och sa att den inte varit på rea. Synd tänkte jag, men "bättre lycka nästa gång". Gissa nu tre gånger vad som låg i hennes paket. Så himla gulligt, och jag blev så överraskad och glad för jag hade ingen blekaste om att hon hade en baktanke när hon frågade om hon skulle kolla om den var på rean. 
 
Har någon av er läst den här boken/serien och vad tyckte ni i sådana fall?? ♥