Flyttar in utan att riktigt ha flyttat in

Det största problemet med att vistas mycket på ett å samma ställe och man är lite paranoid över att inte ha de sakerna man behöver är att man börjar ta över mer och mer. Sedan vi träffades, jag å min pojkvän, har vi varit främst hemma hos honom för att båda trivs bäst här. Det gjort att jag flyttat över mer å mer, och därmed nu ockuperar hälften utav hans ena garderob (obs. Ignorera under hyllan, totalt kaos pga. mycket underkläder...). Jag måste säga att jag har lite dåligt samvete över det, för jag bor ju inte här.
 
Men men. Jag har ändå lyckats bra på bara två hyllor (plus lite galjar) eftersom att jag får plats med tamponger, kläder av alla slag, smycken, värdesaker och skönhetsprodukter. Ganska mycket att trycka ihop, och alldeles för fruktansvärt tycker jag ändå inte att det ser ut. Det här är ju dessutom sådant jag kan tänkas behöva, så jag vet inte heller hur jag ska minimera't.... Problem problem.
 
Det nyaste tillskottet är denna gröna bok som jag fick i student present (JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!! ♥) och som jag försöker skriva lite i varje dag. Himla mysigt faktiskt, ni kanske får se mer utav den snart.
 
I övrigt har jag lite segt att komma igång. Läst åtminstone en bok å håller lite halvt på med två. Springer runt som en yr höna dagarna i ända å den här dagen är egentligen första där jag får lite lugn och ro. Jag saknar något otroligt att skriva av mig. På tiden att bli bättre vill säga.
 
Har ni flyttat in hos någon annan utan att offeciellt flytta in någongång?? ♥
 
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / flytta in / pojkvän
#1 / / Emelie JS:

Vilken fin bok!! <3

#2 / / Gabriella :

Stort grattis till studenten!! :D

#3 / / Heléna:

Grattis till studenten!!! Ja, jag har ju varit särbo i 6,5 år så jag har flyttat in och tagit utrymme både i min älsklings badrumsskåp, har eget nattduksbord och del av dubbelsängen samt egen låda i byrån där jag har saker. Inser att jag även har morgonrock hängande på baksidan av hans sovrumsdörr, inneskor i skohyllan i hallen och så har jag säkert placerat ut andra andra saker också som jag inte ens har koll på längre :D Kramar <333

#4 / / Natalia Richardson:

När jag träffade min Thomas. Bode han i Köping och jag i Stockholm.
Ungefär två timmar ifrån varandra med tåget.
Började med att jag flyttade in tanborsde och lite sådant. Nästa gång lite kläder böcker dvd filmer. Osv och snart hade jag så mycket dära,så jag bara behövde min handväska när jag åkde till honom.

#5 / / Mirre Sweetwords:

Tror att han tycker det är toppenhärligt att du ocuperar två hyllor och nästan flyttat in ;D

#6 / / moa:

åh har du tagit studenten? stort grattis finaste, jag trodde att du hade lagt bloggen åt sidan ju :) <3

#7 / / Days by Johanna:

Japp, med min nuvarande sambo :) haha...

Och med ett ex för många år sedan, hans granne blev så glad när hon mötte mig en morgon med uppsvullen laktosmage och sa vad roligt ni skall ha barn... jag höll bara med, bakfull som jag var haha...

#8 / / sarah :

aaa vi har haft myssigt =) tack ska du ha ha en fin lördag

#9 / / Boel:

Grattis till studenten :D

#10 / / anneli:

Jag vet den känslan. vart är den boken ifrån?
MÅSTE HA DEN.

#11 / / Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Känner igen det där med kläderna :P Grattis till studenten! Kram