Flyttar in utan att riktigt ha flyttat in

Det största problemet med att vistas mycket på ett å samma ställe och man är lite paranoid över att inte ha de sakerna man behöver är att man börjar ta över mer och mer. Sedan vi träffades, jag å min pojkvän, har vi varit främst hemma hos honom för att båda trivs bäst här. Det gjort att jag flyttat över mer å mer, och därmed nu ockuperar hälften utav hans ena garderob (obs. Ignorera under hyllan, totalt kaos pga. mycket underkläder...). Jag måste säga att jag har lite dåligt samvete över det, för jag bor ju inte här.
 
Men men. Jag har ändå lyckats bra på bara två hyllor (plus lite galjar) eftersom att jag får plats med tamponger, kläder av alla slag, smycken, värdesaker och skönhetsprodukter. Ganska mycket att trycka ihop, och alldeles för fruktansvärt tycker jag ändå inte att det ser ut. Det här är ju dessutom sådant jag kan tänkas behöva, så jag vet inte heller hur jag ska minimera't.... Problem problem.
 
Det nyaste tillskottet är denna gröna bok som jag fick i student present (JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!! ♥) och som jag försöker skriva lite i varje dag. Himla mysigt faktiskt, ni kanske får se mer utav den snart.
 
I övrigt har jag lite segt att komma igång. Läst åtminstone en bok å håller lite halvt på med två. Springer runt som en yr höna dagarna i ända å den här dagen är egentligen första där jag får lite lugn och ro. Jag saknar något otroligt att skriva av mig. På tiden att bli bättre vill säga.
 
Har ni flyttat in hos någon annan utan att offeciellt flytta in någongång?? ♥