Speltips - Heroes Charge

Jag älskar att spela spel, främst på datorn, men jag spelar även andra spel. Jag letar ofta efter nya att spela, men mobilspel tycker jag är väldigt svårt att hitta. Däremot är det här spelet ganska underbart och något ni borde pröva. 
 
Spelet heter inget mindre än Heroes Charge. Det går ut på att man samlar på hjältar av olika slag, som har olika superkrafter och sen ska man göra dem bättre. 
 
;Man kan slåss i olika banor för att få saker att uppgradera hjältarna med, men också för att få pengar och XP.
 
Man levlar upp hjältarna och gör dem bättre tills man kan levla upp dem till olika "färger". Mina hjältar är nu på level 46 ungefär, och min färg är "blå +2".
 
Man kan också slåss mot varandra i Arenan och gå med i olika guilds för att bland annat hjälpa varandra med att vinna fighter.
 
Jag tycker att det här spelet är underbart roligt, och jag återkommer till det i perioder. Det finns nya saker att upptäcka, de uppgraderar spelet ofta och i början fastnar man super fort. Himla trevligt spel, som jag verkligen tipsar er om.
 
Har ni nå speltips?? ♥
Publicerat i Tips
Taggar: Heroes Charge / mobil / mobilspel / spel / speltips / telefon / telefonspel / tips
#1 / / Christer:

jag testade det här men som vanligt så tröttnar jag ju alltid på spel efter ett tag och då avinstallera jag det eller så får dottern fortsätta spela på det..

Svar: Jo, tyvärr tröttnar man ganska snabbt. <3
Zyllah

#2 / / Carolina Thoor:

Låter som ett roligt spel! Själv fastnade jag för ett spel som heter heartstoned. Den tyckte jag var super rolig och då spöade man varandra med kort och superkrafter. Men min iPad fuckade ur så har inte spelat det på ett bra tag nu. Snyft!

Sv; ja, det är väldigt mysigt att fira sin dopdag :D <3

Svar: Nu är jag också fast. :(
Zyllah

#3 / / Jessica Högberg:

Jag behöver verkligen inte lägga mer tid på telefon och dator... men kanske... haha

Svar: Det behöver man inte, men gör det ändå. <3
Zyllah

#4 / / Jessica Högberg:

så sant... hehe

Svar: ^^
Zyllah