Mina tatuerings planer

Dagen gick sisådär. Jag har fortfarande huvudvärk som kommer och går lite i vågor. Jag åkte till skolan och gjorde mitt bästa på skrivningen, vette sjutton hur det gick men det får gå som det går. Det blev dock ingen läsning idag, utom jag får bara hoppas att huvudvärken är över tills i morgon så att jag kan börja med det igen innan jag hamnar efter.
 
Jag hade förresten svårt att sova igår kväll, men inte för att jag funderade över jordens undergång eller något annat jobbigt utom det var av en annan, roligare, anledning. Pappa undrade under dagen om jag fortfarande önskade mig tatueringar i födelsedagspresent. JAAAAA, var mitt svar för det är i princip det ända jag önskar mig. Hela natten igår spenderade jag därför i sängen å avslutade designen (i mitt huvud) på hur de skulle se ut, två stycken har jag planerat.
 
Den första har jag faktiskt bestämt mig, efter mycket om och men, ska vara på handen.  Jag har velat det super länge, men varje gång jag säger det till folk blir de helt till sig och ska läxa upp mig om att jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer få ett jobb om jag gör det fruktansvärda misstaget (nej, jag överdriver inte). Men sen har jag sett Jessys tatueringar och hon tyckte att jag borde köra på't när jag uttryckte min oro. Så då tänkte jag, fuck it. De som avskyr're får väl avsky't, och hamnar jag i en situation när jag absolut inte får ha någon tatuering på handen får jag väl sminka över den då. Och där planerar jag att ha ett hjärta bara, inte allt för fancy pancy. ♥
 
Sen tänker jag mig att jag ska ha en lite större på vänstra underarmen, och jag har gjort en liten skiss på den här på le computer. 
Inte exakt, exakt som jag tänkt mig för det är svårt att göra i datorn. En annan typ av blomma och nå blad på också. Men i stora drag så ska det stå xoxo, två hjätan i vänstra hörnet och en blomma på höger sida. Det ända jag inte listat ut än angående den här tatueringen är hur jag ska sätta den. Jag vet ju som sagt att det ska vara vänster underarm, men hur den ska sitta för att det ska se bra ut vet jag inte riktigt. Får la se. Förslag??
 
Förhoppningsvis kommer jag kunna fixa dem inom en snar framtid, ska prata lite mer med min kära far bara. Har ni nå tatueringar? ♥
 
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / planering / tatuering
#1 / / Gabriella :

Åh såå roligt och spänannde att planera!!

Svar: Verkligen! <3
Zyllah

#2 / / Mirre:

Kan bli snyggt på vänsterarmen och inte göra texten och symbolerna för stora så blir det snyggt att ha den rakt på armen bara som du tänkt ha den, sett andra ha så, det är fint

Svar: Väldigt sant! <3
Zyllah

#3 / / Netti Starby:

Vad kul att du ska tatuera dig och hoppas att det blir bättre med ditt huvud. Duktigt av dig som skrev provet trots att du hade så ont. Kramis

Svar: <3
Zyllah

#4 / / Heléna:

Jag har inga tatueringar, men har varit på gång vid flera tillfällen under åren som har gått. Klart att du ska tatuera dig om det är det som du själv vill och det är verkligen mycket roligare med en personlig tatuering så man kan känna att den verkligen stämmer överens med hur man är som människa :D Kram <3

Svar: Visst är det super roligt. <3
Zyllah

#5 / / JoJo:

klart du ska köra på det du själv vill när det kommer till tattoos! det är du som ska vara nöjd med dom och ingen annan :) själv har jag 7 stycken :P men är inte klar än. hahah!

Svar: Haha, visst. Åh vad härligt med så många!! <3
Zyllah

#6 / / jessy:

Men du är ju för fin du! Jag hade nog placerat den på handleden eller ovanför armvecket(stavning?) men kör på där du känner du vill ha den eller rådfråga din tatuerare :D Och hoppas huvudvärken går över sötnos!

Svar: <3 <3
Zyllah

#7 / / sandra:

klart du kan tatuera dig och kunna jobba. Är chefen hemskt dum så finns det megatäckande concealers som man kan täcka

Svar: Lite så jag också tänker. <3
Zyllah

#8 / / Christer:

Go for it , just do it. Du ska göra det du vill, själv så har jag gaddar armen men det vet du redan. :) Det kommer mera snart har jag fyllt hela min arm.. Lite mer pengar och jag är snart där..
:)
Tveka inte gör det bara ..

Svar: I will do it!!! Tack för peppen. <3
Zyllah

#9 / / Tilda Barkselius:

Åh vad kul att en ny tatuering är på gång :)

Svar: <3
Zyllah

#10 / / Amanda:

Jag vill också tatuera mig igen :D

Svar: Haha, do it. Du kommer inte ångra dig förmodligen. <3
Zyllah

#11 / / Ida:

Men åh vad kul med tatueringar!! =) Så fin du är!

Svar: <3 <3
Zyllah

#12 / / Lacky:

Jag har fått samma kommentarer som dig när jag har nämnt någonting om att jag vill skaffa en tatuering :/ Men eeh, vem bryr sig om vad de tycker? Huvudsaken är väl att jag blir nöjd med hur min kropp ser ut!

Svar: Verkligen! Det är lite omotiverande när man möter på motstånd hela tiden bara. <3
Zyllah