Jag vet inte hur jag ska göra

Jag vaknade den här morgonen med en fruktansvärt huvudvärk. Himla typiskt, känns inte jätte motiverande att avsluta mitt 18:e år med att må horribelt. Jag har försökt ta alvedon för att underlätta, och det hjälpte väl lite grann men inte så mycket som jag hoppats att det skulle göra.
 
Jag blir lite extra upprörd över huvudvärken idag eftersom att vi ska skriva engelska prov i form av textskrivning på lektionen. Att skriva texter är det jag har absolut svårast för tack vare mina läs-och-skrivsvårigheter som förstör min grammatik helt och hållet. Jag känner när jag skriver här hur jag blir helt  virrig utav huvudvärken, om jag sen ska försöka trycka ur mig en bra engelska text som dessutom blir betygsatt? Jag inte riktigt hur det kommer gå faktiskt, och jag blir lite orolig eftersom att engelskaskrivning är något jag måste förbättra mig i. Jag funderar på om jag ska hoppa skrivningen idag ifall huvudvärken inte blir bättre och hoppas att jag får skriva en annan dag? Eller så går jag dit och säger till läraren att jag har huvudvärk, men då kommer jag ju ändå bli betygsatt på texten... Hur skulle ni ha gjort??
 
Jag hade tänkt ta lite bilder och sånt idag också, men jag tror att jag får vänta med det till eventuellt på onsdag. Himla synd när jag gick och la mig med så mycket inspiration igår kväll. Well, well. Som sagt, ingen vidare start på en ny vecka. 
 
Hoppas ni har en bra måndag i alla fall!!! ♥
 
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / Selfie / huvudvärk

hoppas att huvudvärken går över fort

Svar: Tack. <3
Zyllah

#2 / / Ida Jansson:

Usch! Krya på dig! Kram

Svar: <3
Zyllah

#3 / / Mirre - Sweetwords:

Hoppas att huvudvärken går över, förstår att du står i ett dilemma, prata med läraren och fråga hur han känner, men blir det inte då att du får läsa några dagar mer än de andra?? eller tänker jag fel då? Kanske det inte går?

Hoppas att du får energi och orkar gör den idag ändå då

Svar: Jag går ju fortfarande på gymnasiet, och då får man förhoppningsvis bara göra det på en ledig tid under terminen eller på en lektion. <3<3
Zyllah

#4 / / Alice:

Åh, vad jobbigt! Jag tycker att du skriver och gör ditt bästa, men att du förklarar för läraren hur läget är och ber om att få göra om om det är så att det inte uppfyller kraven du har. <3 Hoppas det släpper!

Svar: <3 <3
Zyllah

#5 / / Therese:

God förmiddag, hoppas din dag blir bättre :)

Svar: <3
Zyllah

#6 / / annelie:

hoppas de ordnar upp sig för dig ..kram

Svar: <3
Zyllah

#7 / / FrökenTV, bloggen om tv och film:

hoppas du mår bättre snart

Svar: <3
Zyllah