Himla massa trevliga människor

Jag är så slut på energi just nu efter att ha gått upp super tidigt, haft huvudvärk och avslutat skoldagen med en ganska usel lektion. Jag tänkte beklaga mig över det i ett senare inlägg, men nu orkar jag inte sätta ord på't utom jag ska skriva det här lite speciella inlägget istället. 
 
Men vad är det för speciellt jag ska skriva nu då? Jo, jag ska presentera en liten sak och ett par personer för er tänkte jag. Det har startats ett samarbete mellan ett par bloggare, bland annat, som jag har äran att få vara en del utav (och huuur kul är inte det??). Det här samarbetet går egentligen ut på att vi ska stötta, promota och motivera varandra. Tipsa er om bra/viktiga/roliga-inlägg de andra skrivit och rent allmänt ha en fruktansvärt trevlig stämning. Samarbetet heter:
Namnen på de människorna som, förutom jag själv, är med är inga mindre än Matilda, Sara, Ida, Evah och Veronica. Det är en spridskara bloggare som bloggar om allt från tinder till mat, livet i vardagen och viktigare texter samt mycket annat. Jag hade tittat in hos några utav dem tidigare, men inte alla så det var lite spännande. Det är en eller två som jag till och med läst ganska regelbundet de senaste åren (faaaaan). De känns i alla fall som ena underbara människor och jag är sååå taggad på det här. :)
 
Kika in hos dem och lämna en liten hälsning vetja. Ska bli himla spännande att se vad det här leder till och förhoppningsvis vill ni vara en del utav det här också!! 
 
Nu ska jag svara på lite kommentarer innan jag säger godnatt och ber för en huvudvärksfri dag i morgon!! ♥ Hoppas er tisdag var fantastisk!! ♥
Publicerat i Övrigt
Taggar: bloggbooster / presentation / samarbete / övrigt
#1 / / Matilda:

Vilken fin presentation :). Jag ska också göra en snart!

Svar: Underbart! <3
Zyllah

#2 / / Boel:

Vilket roligt initiativ :D

Svar: Verkligen. <3
Zyllah

#3 / / Netti Starby:

Vad roligt att ni ska samarbeta och det ser jag fram emot! :-D Kramis

Svar: Vad roligt. <3
Zyllah

#4 / / Tilda Barkselius:

Gud så kul, grym idé ju!

Svar: <3
Zyllah

#5 / / Mirre:

Oh vad roligt ska kika in dem. Ohh härligt är din hårfärg äkta, så fiint, ja inte för jag menar att det inte ser ut för att vara det, men ja många färgar för att få den färgen =D

Tack kul att du gillar min hårfärg, och ja det är superbra sådana produkter

Svar: Gör det. Ja, min hårfärg är min egna. <3
Zyllah

#6 / / Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Vad kul, ska kika in hos dom alla! :)

Svar: Gör det. <3
Zyllah

#7 / / Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Ska bli jättekul detta! :D Ska göra ett inlägg om detta imorgon. <3

Svar: <3 <3
Zyllah

#8 / / J:

Vilken rolig idé!!

Svar: Verkligen! <3
Zyllah

#9 / / Lucy:

Nej men va roligt :D Det kan jag kalla ett bra samarbete ^^

Svar: Eller hur. <3
Zyllah

#10 / / deninrekampen:

Sv: Oj var du så ung? :O Tur du inte gillade det ;) Rena giftpinnen ;) Jag testade i tonåren och rökte ibland med någon vän som rökte, bara för att känna mig som att jag var som dem... Men aldrig gillat det... Ussch ja!

Hoppas du sover gott inatt! Kram! <3

Svar: <3
Zyllah