Får la se om jag överlever kvällen

Yes, yes. Ny morgon, där jag är ledig hela dagen. Mycket skönt indeed. Den började ganska bra, i å för sig lite huvudvärk när jag vaknade, men jag tog det ändå lugnt med en god frukost och lite (mycket) Bones. Nu ska jag sätta igång och jobba lite, fixa det jag inte orkade göra när jag kom hem igår kväll samt fixa lite annat. Jag måste också sminka mig idag, för i kväll ska jag och träna igen.
 
Hur gick träningen igår då? Förmodligen väldigt fruktansvärt. Jag valde Zumba för min första gången, jag tänkte att det är lite dans och roligt. FEEEEL. I å för sig var det väldigt roligt, men det var så mycket skaka på rumpa under den timmen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Och att röra på höfterna är inget jag är bra på. Kände mig lite som en stel pinne när de som varit där flera gånger just killed it. Well, well. Jag är inte super ledsen, för det var som sagt första gången och jag räknade med att det skulle gå ganska dåligt. Ikväll blir det dock Bodycombat, vilket är ett ordentligt kondtionspass om jag förstått det rätt. Får la se om jag överlever det, har inte sprungit sen första snön kom och jag tröttnade på mitt ben som vägrar fungera när jag springer. 
 
Hoppas att ni har en fantastisk mitten på veckan (onsdag)!! ♥
 
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / Zumba / dagen / planer / träning
#1 / / Ellinor:

Åh känner igen det där. Första gången jag gick på spinning- tänkte att det var som att cykla. Dock hade den träningsledaren en helt egen nivå på hur hårt man skulle köra haha. Men det är kul att pröva nytt!

Svar: Jag testade också spinning en gång i tiden, super jobbigt. <3
Zyllah

#2 / / Carolina Thoor:

Grymt skönt att bara vara ledig och göra det som måste göras eller det man vill göra :D

Sv; ja, oerhört. Tack ska du ha :D <3

Svar: Verkligen, synd att dagen försvann så fort bara. <3
Zyllah

#3 / / Natsumisan:

Jag tänkte också köra zumba en termin, men jag fick nyligen avboka i och med att jag kanske ska in på operation snart. Så det får bli lite lugnare promenader för min del nu för tillfället trots att jag är så sugen på att börja löpträna. Det är roligt att jag läser mycket böcker om just löpning, för det är något man vill prova, men så gör man inte själva aktiviteten (haha). Men det kommer nog ...den dagen man blir lite piggare :)

Roligt att du har saker på gång. i alla fall! Är det något speciellt i träningsväg du inriktar dig på eller kan det bli lite olika? ;)

Svar: Jo, allt måste få ta sin takt. Det är bättre att man tar det lugnt i början så att man kan springa flera år, än att man springer ett år och sen kanske knappt kan röra sig. <3
Zyllah

#4 / / Heléna:

Så roligt att du ger dig i kast med lite olika träningsformer - lycka till :D Jag tycker zumba är kul, men jösses så svårt det är att hänga med i början :D Kram <3

Svar: Tack. Det var verkligen svårt!! <3
Zyllah

#5 / / Christer:

Det känns när man tränar och zumba är kanske inte den bästa tt börja med , men det är kul .. :)

Svar: Nej, kanske inte. <3
Zyllah

#6 / / Celine:

Haha känner mig alltid så obekväm när jag dansar Zumba, fattar typ inget av vad som händer!

Svar: Haha, Same!! <3
Zyllah