Himla massa trevliga människor

Jag är så slut på energi just nu efter att ha gått upp super tidigt, haft huvudvärk och avslutat skoldagen med en ganska usel lektion. Jag tänkte beklaga mig över det i ett senare inlägg, men nu orkar jag inte sätta ord på't utom jag ska skriva det här lite speciella inlägget istället. 
 
Men vad är det för speciellt jag ska skriva nu då? Jo, jag ska presentera en liten sak och ett par personer för er tänkte jag. Det har startats ett samarbete mellan ett par bloggare, bland annat, som jag har äran att få vara en del utav (och huuur kul är inte det??). Det här samarbetet går egentligen ut på att vi ska stötta, promota och motivera varandra. Tipsa er om bra/viktiga/roliga-inlägg de andra skrivit och rent allmänt ha en fruktansvärt trevlig stämning. Samarbetet heter:
Namnen på de människorna som, förutom jag själv, är med är inga mindre än Matilda, Sara, Ida, Evah och Veronica. Det är en spridskara bloggare som bloggar om allt från tinder till mat, livet i vardagen och viktigare texter samt mycket annat. Jag hade tittat in hos några utav dem tidigare, men inte alla så det var lite spännande. Det är en eller två som jag till och med läst ganska regelbundet de senaste åren (faaaaan). De känns i alla fall som ena underbara människor och jag är sååå taggad på det här. :)
 
Kika in hos dem och lämna en liten hälsning vetja. Ska bli himla spännande att se vad det här leder till och förhoppningsvis vill ni vara en del utav det här också!! 
 
Nu ska jag svara på lite kommentarer innan jag säger godnatt och ber för en huvudvärksfri dag i morgon!! ♥ Hoppas er tisdag var fantastisk!! ♥
Publicerat i Övrigt
Taggar: bloggbooster / presentation / samarbete / övrigt
Kommentarer (10)

So good

Ya'll know I looooove this girl. Jag har tipsat om henne förut, och nu när hon kommit ut med ännu en låt så kan jag inte låta bli. Kära människor, Zara Larsson. Enjoy!! ♥
 


Publicerat i Tips
Taggar: Musik / So good / Zara Larsson / music / tips
Kommentarer (10)

GIVE ME ATTENTION

Yess!! Idag är dagen som jag tjatat om nu i en månad. JAG FYLLER ÅR!!! 19 år är det nu sen jag kom till jorden genom mammas vagina/snippa. Inte jätte mycket har hänt under dessa år, specieltl inte eftersom att 2/3 av de 19 åren spenderats bakom skolbänken. Mycket händer dock på ett år. Vid den här tiden förra hade jag precis börjat må bra och kort efter det skaffade jag min första tatuering. 
 
Yepp. Delar mig med utav två selfies, en utav de första jag la upp här för snart ett år sen och den andra som är tagen hyfsat nyligen. För ett år sen hade jag fruktansvärt långt hår, och nu är det inte jätte mycket utav det kvar. Förmodligen den största skillnaden ändå. ♥
 
Jag tänker, bara en aning narcisistiskt, säga CONGRATZZZ TO MYSELF!!! ♥