Så var man där igen....

Det har inte hänt något. Jag har blivit bjuden på middag, haft en underbar kväll och en underbar dag. Trots det så vill jag helst lägga mig i soffan och stirra in i väggen. Jag är inte ledsen och nedstämd, men jag har ingen anledning att vara ledsen och nedstämnd. Igen. Varför blir det alltid såhär när jag precis varit super pepp på livet? När jag hamnar i dessa mörka stunder tappar jag lusten till allt, mig själv, skolan, framtiden, jobbet.  Varför??
 
Jag ska försöka hämta tillbaka mig själv genom att titta på mello och svara på en himla massa kommentarer. I morgon ska jag försöka få upp mig själv igen och berätta mer vad som hände i helgen. I promise to do my best. :)
 
Har ni nå "må bra"-tips är jag som vanligt alltid tacksam. Tittar ni på mello förresten?? ♥
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / Selfie / nedstämnd
#1 / / Mirre - Sweetwords:

Ibland är det bra hopplöst bara, och näee man kanske inte är ledsen, men ibland så är det inte turen med sig. Jag gick på flera middagar dejter och man sedan inget hörde, eller tvärtom, man fastna inte själv för den dejten man gick på och man visste inte hur man skulle ta sig ut ur det.

Men det låter så klysigt, men det är ju så, ibland kommer det där blinget och man känner att där satt den typ.

Du är en jättefin tjej som någon inte personen vet om än bara

Näee kikat inte på Mello, vi kikar på Özz på 4:an

Svar: <3
Zyllah

#2 / / Liene Svärd:

sv: Så kul du tyckte mitt motivationsinlägg var bra :D

Jag tror alla kan känna så nån gång, jag med, för vi alla är människor och vi styrs för lätt av känslor, därför blir det så mycket upp och ner. Jag tror nuförtiden livet handlar mer om commitment än att vänta på att må bra eller förvänta sig att man alltid kommer må bra. Livet blir inte sämre bara för att man plötsligt tappar gnistan, man får börja se livet som något som är bra även om man inte alltid upplever sig vara på topp. Sen inte ge upp bara för att man tappat gnistan.

Svar: <3
Zyllah

#3 / / Ida:

Kram på dig fina du! <3

Svar: <3
Zyllah

#4 / / Amanda CL:

Känner igen det så väl! Jag skuldbelägger mig själv som fan när det blir så för mig vilket bara gör att jag mår ännu sämre :/
Hoppas det känns bättre snart tusentals kramar!

Svar: <3
Zyllah

#5 / / Bri:

Nämen??Du som är en sådan vänlig och snäll människa.Du fär berätta här imorgon.

#6 / / Iza Palm:

Det är jobbigt det där. man är aspepp och sen bara.. "nope, dra täcker över huvudet tack". Men, Det går tacksamt nog över. Ett tips är att iaf unna sig något, typ något gott snacks, en skön promenad med bara musik. Stänga av, liksom. I bästa fall, låta det vara och komma ihåg att det alltid blir bra sen :)
Var rädd om dig!

Svar: <3 <3
Zyllah

#7 / / Heléna:

Tråkigt när det bli stunder då allt känns tungt och motigt :( Ja, jag tittar också på mello och kvällens höjdpunkt var helt klart David Lindgren :D Många kramar fina du och jag hoppas du snart mår bättre igen <3

Svar: <3
Zyllah

#8 / / Christer:

Ta du det softa och ta nya tag imorgon :)

Svar: <3
Zyllah

#9 / / deninrekampen:

Jobbigt när det blir så.. :/

Massa kärlek till dig !! <3

Svar: <3
Zyllah

#10 / / Bella:

Kram på dig!

Svar: <3
Zyllah

#11 / / Matilda Berlin:

Känner igen mig såå mycket! Hatar när det känns så =( Kram <3

Svar: <3
Zyllah

#12 / / Johanna Utterberg:

Hoppas du vaknade upp med en bättre känsla idag! <3

Svar: <3
Zyllah

#13 / / jessy:

Hoppas det känns bättre idag <3

Svar: <3
Zyllah

#14 / / Netti Starby:

Vad jobbigt för dig att du inte mår bra och hoppas att det vänder. Det är alltid bra att sysselsätta sig med något och att läsa andras bloggar brukar få mig att må bättre. Kram fina du <3

Svar: <3
Zyllah

#15 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Kram! <3

Svar: <3
Zyllah

#16 / / annelie:

jag såg på mellon :D må bra tips hmm..gör ett fotbad, ta en promenad kram<3

Svar: Promenad hade verkligen varit underbart. <3
Zyllah

#17 / / Ljuva Julia:

Har inga må bra tips. Mår som ett lik själv. Men ska få träffa psykolog måndag vecka 8, så då får vi hoppas att livet återvänder så smått :/

Svar: Jobbigt. :( <3
Zyllah

#18 / / Yohanna af Skovde:

Jag ska inte lägga mig i så men jag kände så förut och fattade sedan att det "bara" var pms, men jag blev kraftigt deprimerad ett par dagar. Vad det än är så hoppas jag att det vänder! D-vitamin har man väl som minst av just nu också, lagret är tomt och solen gömmer sig så det kanske är en idé om du inte testat.. Kram!

Svar: Vad jag vet så har jag inte pms.... <3
Zyllah