Lite nytt gott å blandat

Jag har de senaste 3 veckorna samlat på mig lite nya grejer i sminkväg som jag inte riktigt har berättat om för jag ville få allt och samla det till ett inlägg. And here it is, lite små grejer jag köpt på mig.
 
Först och främst är det den här ögonskuggspaletten från Smashbox som jag fick utav min mamma i födelsedagspresent. Inte riktigt mina färger, men de var fruktansvärt fina och jag kommer försöka använda dem.
 
Här är ögonskuggsfärgerna på ett vitt papper i en liten swatch. Jag försökte göra som människor brukar göra när de ska visa hur det ser ut. Men jag fick lite problem eftersom att jag har fräknar på mina händer och armar så kameran vägrar fokusera på färgerna vilket resulterade i att jag var tvungen att ta papper istället.
 
Här är lite nya läppstift/glans som jag köpte. Den till höger är från NYX och det var den jag var allra mest taggad på. Jag har ju länge velat ha ett blåaktigt läppstift, och det här är hur fint som helst. Jag la ut en bild med den på mig på instagram (Zyllahx) förra veckan, huuuur coolt som helst.
 
Det rosa är från The Balm och var också riktigt snyggt, inte den perfekta rosa färgen men super fin ändå. Det kan dock hända att jag råkat tappa bort det. För senaste gången jag såg det låg det i min bakficka och när jag sen skulle använda det igen så var det inte kvar längre, å jag har ingen aning om vart det kan ha tagit vägen så jag är lite ledsen över det...
 
Det sista är det där lila som är köpt från H&M för ytterst lite pengar. Det blir ju inte jätte lila på läpparna, men jag tycker att det är helt lagom för det blir inte för mycket och endast en fin mörk rosa glans. Mycket tjusigt måste jag ändå säga.
 
Vad är det senaste ni köpt?? ♥ 
Publicerat i Fashion
Taggar: H&M / NYX / Smashbox / The balm / fashion / smink
#1 / / annelie:

jätte kul med nytt behövs ibland kram

Svar: <3
Zyllah

#2 / / Yohanna af Skovde:

Oh fina grejer! Smikinlägg är de roligaste! Jag fick ett läppstift av min kompis som jag älskar, det är morgondagens look tänkte jag :)

Svar: Åh, spännande. <3
Zyllah

#3 / / Gabriella :

Såå fina saker!!

Svar: <3
Zyllah

#4 / / Louise:

Så kul med lite nytt! :)

Svar: <3
Zyllah

#5 / / Sara Ekman:

så fint <3

Svar: <3
Zyllah

#6 / / Heléna:

Alltid roligt med lite nytt :D Fina saker allihopa :D Jag kommer inte ens ihåg vad det senaste jag köpte till mig själv i sminkväg, men tror att det var en lätt hudfärgad lotion från Dove :D Kram <3

Svar: <3
Zyllah

#7 / / Josefine:

Oh får testa de!

Svar: <3
Zyllah

#8 / / Ljuva Julia:

det ser ju toppensnyggt ut!! :D

Svar: <3
Zyllah

#9 / / Anita:

Åh, fina saker :D

Svar: <3
Zyllah