Kan vara en någon och inte ett något

 
Eh, ja. Det blev lite tomt förra veckan. Jag bröt ju ihop lite där i början av förra veckan, och på tisdagen/onsdagen någon gång så kände jag bara att jag var tvungen att ta ett steg tillbaka ett par dagar. Jag tillät mig själv lite spelrum fram till idag. Sagt å gjort, I am back. Hope you've missed me.
 
Men det har ju hänt en hel del sen mitten av förra veckan. I lördags var jag på KTH The future needs giants som de hade anordnat. Jag var där med 3 av de jag umgås med i skolan, och sen mötte vi upp en fjärde för att gå på bio efteråt. Vad tyckte jag om eventet då? Eftersom att jag var där endast för att mina kompisar skulle dit, egentligen, så var jag väl inte superintresserad, men det var ändå en rolig dag. Jag byggde en helt egen lampa (!!!) som lyser i olika färger (!!!!!!!!) som jag kan visa sen. Man fick också testa lite spel de gjort och höra på lite inspirationstals där gillade vissa mer än andra. Men sammanfattat, dan var helt okej för min del. Men det bästa med dagen var absolut bion senare där vi såg Vaiana. Följer ni mig på snapchat (Zyllahx) så vet ni att jag absolut total älskade filmen
 
Vad har jag mer gjort? Jag har varit uppe alldeles för länge om nätterna och smsat å pratat. Igår pratade jag med en människa i 3 (!!!!!!!) timmar efter att jag kom hem från jobbet. Och ja, det kan hända att det är en någon och inte ett något som hjälpte mig ta mig ur förra veckans mörker. (PLLSSSSS, låt det här gå vägen!!!!) Men det var i alla fall ytterst intressant. Jag kan fortfarande inte prata i telefon med människan, men vi skypade och det var trevligt. 
 
Nu är vi inne på sista veckan innan sportlovet, och det blir en kort vecka för måndag till torsdag är halvdagar. Ska bli sååå jäkla skönt med lite lov sen och att kunna slappa lite. Jag ska också varna om en liten sak också. Jag är fortfarande inte på topp, så det kommer vara två inlägg om dagen som gäller från nu ett tag. Men jag täntke fråga vad ni vill se. Vill ni se mer daily-updates, alltså inlägg om vad jag gör, eller mest tips-och-trix-inlägg som handlar om allt möjligt?
 
Jag hoppas ni har en helt underbar måndag!! ♥
 
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / KTH the future needs giants / Vaiana / tillbaka
#1 / / Mirre - Sweetwords:

Ohh hoppas vi att det är något, det ser jag fram emot att höra mer om :D

Svar: <3
Zyllah

#2 / / Annie:

Hoppas du mår bättre nu iaf :)
Och att Du får en bra dag<3

Svar: <3
Zyllah

#3 / / Amanda Westberg:

Ibland är lite "ledigt" från bloggen det viktigaste som finns!

Svar: <3
Zyllah

#4 / / Christer:

Välkommen tillbaka...

Svar: <3
Zyllah

#5 / / Amanda CL:

coolt att göra sin egen lampa :D
kram

Svar: Verkligen! <3
Zyllah

#6 / / Ida Jansson:

Ibland behöver man ta ett steg tillbaka. Det är nödvändigt 😍

Svar: Verkligen! <3
Zyllah

#7 / / Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Åh vill se den filmen :) Skönt att ni snart har lov! Kram!

Svar: <3
Zyllah