Kakor från heaven

Yep. Förhoppningsvis i alla fall. Nu ska jag hela eftermiddagen sitta å skriva på inlägg som ska upp i veckan och förbereda en massa annat som behövs. Efter det ska jag åka å jobba två timmar innan jag förflyttar mitt pick å pack till pappa (praying för internet). Och det är väl ungefär det som händer idag. Det blir inte mycket gjort när jag kommer till pappa tyvärr för sovmorgonen i morgon försvinner tack vare tandläkaren som satt mig 08:00. Himla härligt att börja veckan med det (... eller inte). 
 
Anledningen till att det inte blev så mycket quick update igår var för att det var meningen att jag skulle ha lite kalas för släkt då.... meeeen alla hade bestämt sig för att lördagen den 4 febrauari var ett ypperligt tillfälle att bli sjuka på så det var i princip ingen som kom. Ganska synd. Men mormor å morfar var två utav de som kunde komma, och mormor hade dessa fantastiska kakor med sig.
 
Det är nå socker & kanel kakor som hon bakar och jag ÄLSKAR. När jag var där någon gång efter att hon bakat så åt jag upp så gått som alla (ups...) och sen dess har jag alltid fått en liten påse i födeseldagspresent. Hehe. :)
 
Men nu är det lika bra att jag sätter igång. Måste redigera bilderna till bokrecensionen som ska upp om 2 timmar. Ha nu en underbar söndag allihop!!! ♥
 
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / dagen / kakor / kalas
#1 / / Heléna:

Så tråkigt att det inte blev så mycket firande som tänkt, men härligt med kakorna :D Hoppas du får en riktigt fin söndag :D Kram <3

Svar: <3
Zyllah

#2 / / Boel:

Kakorna ser super goda ut :D

Svar: <3
Zyllah

#3 / / Matilda Berlin:

Guu vad goda dom ser ut!!! Kram <3

Svar: <3
Zyllah

#4 / / Mirre - Sweetwords:

Oh vad gulligt att hon gjort kakorna, och synd att så många vart sjuka, men de kommer säkert senare då =D

Grattis än en gång

Svar: Hoppas det. <3
Zyllah

#5 / / Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Mums ser väldigt gott ut! :)

Svar: <3
Zyllah

#6 / / Sarah:

fina kaker

Svar: <3
Zyllah

#7 / / Sarah:

ser goda ut kakkaorna skrev fel föra inlägget

Svar: ^^
Zyllah

#8 / / annelie:

mormors kakor alltid gott :D

Svar: verkligen. <3
Zyllah

#9 / / trisiaa:

Åh så gott :D

Svar: <3
Zyllah

#10 / / Pauline Hurtig:

vad gott!

Svar: <3
Zyllah