Jag ger upp och slänger in handduken

Den lilla positiva energi jag hade idag försvann. Det var länge sen jag höll på att brista ut i tårar på tunnelbanan, men idag var det nära. När ska jag lära mig att människor i princip aldrig går att lita på? När ska jag lära mig att de flesta ljuger och drar på sanningen som hästar travar och utan att ens fundera 2 sekunder på't. När ska jag sluta vara så jävla naiv och inse att alldeles för många människor bara är riktiga svin??
 
Varje gång jag försöker skapa nya kontakter för att jag behöver nya kontakter så går det rätt åt skogen. Jag hör aldrig av människan igen men har ingen aning om vad jag sagt/gjort för att det ska bli så. Nu har det hänt så pass många gånger att jag insett att det måste vara jag. Något med mig som får folk att springa åt andra hållet. Men eftersom att ingen säger vad sjutton det är så har jag ingen blekaste själv. Hur ska jag kunna ändra mig om jag aldrig får feedback? Att människor aldrig kan vara ärliga och berätta vad fan dem tänker och tycker.
 
Alla dessa vita lögner, man ska träffas eller den ska göra si å så. Bullshit alltihop. Antingen skiter människan fullständigt i det eller så gör den motsattsen? Hur svårt kan det vara att säga sanningen? Tror den inte att jag ska lista ut hur det verkligen är? Tror den att jag är korkad? Tror dessa människor att en vitlögn är lättare att hantera än sanningen???? Svar: NEJ!!! Att få reda på att man återigen blivit sviken är hårt, och för varje gång det sker blir det värre å värre.
 
Vart träffar man vettiga människor? Som inte beter sig som skitstövlar? Jag orkar inte ens försöka mer. Jag orkar inte lägga ner energi på människor för att de verkar snälla bara för att de sen ska kunna trampa på mig och gå iväg. Jag är så less på att ständigt vara orolig att människor inte är ärliga. Jag är så less på att vara trött i och skadad i hela själen. Jag är så trött på mänskligheten som nästan alltid sätter sig själv framför alla andra. 
 
Jag kommer inte berätta vad som hände varken i fredags eller lördags, för en utav dem förtjänar det inte men jag orkar inte gå in på vem. Tillfället är historia och det var sista gången jag försökte. Aldrig igen, någonsin mer. Nu räcker det för jag har fått nog. Jag ger upp och slänger in handduken. Min bägare har runnit över för sista gången, och nu jävlar.... If this is what they want, then this is what they get. 
 
Publicerat i text
Taggar: jag / mina tankar / tankar / text
#1 / / Silja:

Relaterar... Dissapointed but not surprised är det rätta att beskriva detta :/ Så hemskt att världen är som den är, med dessa lögnaktiga människor som bara tänker på sig själva..sjukt sorgligt.

Svar: <3
Zyllah

#2 / / Mirre - Sweetwords:

De tär så tråkigt med sådana människor, så tråkigt när de är fega och pyser iväg med svansen mellan benen istället för att stå för sin sak, det sårar ju bara mer, precis som du skriver tror dem att man är trög man fattar ju ändå

Se det så här du är med rakryggad än dem, dom är bara något man sopar bort, bort bort


Svar: <3
Zyllah

#3 / / Bri:

Det låter allvarligt.Vi,dina läsare,finns här och tar emot dig och skulle du vilja lätta ditt hjärta för någon av oss privat så hojta till.
Du är alldeles för fin människa för att behöva vara ledsen pga andra.Kramar till dig Zyllah!!

#4 / / Kattis:

Så tråkigt att läsa. Är själv av uppfattningen att om människor var mer ärliga mot varandra så skulle det vara bättre men har även jag nyligen insett att för majoriteten av mänskligheten så är sanning och ärlighet något obekvämt. Man drar hellre en vit lögn för att inte såra någon men förstår inte att för folk som oss är det ännu värre. Jag hoppas du träffar liksinnade människor som gillar dig för den du är, tror inte det är du som behöver ändra dig!<3

Svar: <3
Zyllah

#5 / / Christer:

De bästa vännerna jag har är de som jag funnit på nätet, de jag kan chatta med , de jag kan umgås genom att skriva med. Jag har blivit sen många år tillbaka otroligt besviken på människor , de som kallade mig för sina vän...

Men så fort det blir lite jobbigt så drar de som ett skållat troll..

Svar: <3
Zyllah

#6 / / Netti Starby:

Nä vad tråkigt att du har träffat sådana dumma människor och dom förtjänar inte dig. Det är inget fel på dig för du är en jättefin människa! Många kramar från mig <3

Svar: <<3
Zyllah

#7 / / Johanna Utterberg:

Styrkekram <3

Svar: <3
Zyllah

#8 / / Anita:

Massor med kramar till dig..!!

Svar: <3
Zyllah

#9 / / Dixi Wonderland:

Har du frågat person/personerna rätt ut? Om dom nu inte säger något till dig är det inte då bättre att förklara hur du känner kring situationen och då få en förklaring kring varför dom drar sig undan? Det är betydligt bättre att fråga än att dra sina egna slutsatser.

Svar: Jo, men jag har inga sett att fråga på. Jag ger aldrig ut mitt nummer så det ända jag alltid gör är lägger till på snapchat, men där kan man inte prata med dem när de tagit bort en.... <3
Zyllah

#10 / / Iza Palm:

Folk kommer alltid vara idioter. Det kommer alltid finnas energitjuvar. Alltid. De är relativt lätta att känna igen efter ett tag (läs den boken, energitjuvar - http://www.adlibris.com/se/sok?q=Energitjuvar%20%3A%20i%20familjen%2C%20i%20relationen%20och%20p%C3%A5%20jobbet&pn=1&na=9789172320536&ps=10)

Ett tips iaf, den gör att det kan bli lättare att sortera ut.
Hoppas att det löser sig och att du inte går ner dig för mycket. Det gör ont, men det går över. Jag vet känslan, och den gick över tillslut. Det tog tid, men det går över.
kram!

Svar: Ska absolut kolla upp den!! <3
Zyllah

#11 / / Miss Baby Peaches:

Men lilla du! Styrkekramar till dig! <3

Svar: <3
Zyllah

#12 / / Annelie:

Vad ledsen jag blir för din skull... men folk är INTE ärliga. Om du visste vad många det är som bara försvunnit "poff" från oss också, en del av de försvann när jag vart rullstolsbunden,, men de har aldrig någonsin VARIT våra vänner i mina ögon nu. Å kommer aldrig till att bli det igen heller.
Jag TROR jag vet varför folk försvinner.... jag är ÄRLIG,,, inte många som kan ta det. Men aldrig någonsin min MENING att såra folk,,, som jag tydligen gör,, men vad då för fan ärlig och säg det till mig, så jag får en ärlig chans att förklara mig och be om förlåtelse.

SÅ, detta med vänner....
Vi har inte många, bättre få och ärliga än många "flytande".
Min absolut bästa vän är ju min make.
men, jag skulle gärna vilja ha en vän som jag kunde kika runt i affärer med, skratta med osv.
Visst, min gubbe följer gärna med mig om / när jag vill någonstans.
Men,, det är ändå inte detsamma som en riktigt kvinnlig bästa väninna.

Hoppas att du inte tappar tror på mänskligheten för hårt.. //Kramen Annelie

Svar: <3
Zyllah