Förhoppningsvis slipper jag den här frågan i framtiden

Det är lite roligt hur otroligt ofta jag får den här frågan. Varenda gång jag börjar prata med någon ny och de får veta att jag läser mycket så är deras första fråga vilken min favorit bok är. Som boknarkoman hatar jag den här frågan, både för att jag inte kommer ihåg alla hundratals (yep. hundratals) böcker jag läst i mitt liv men också för att det finns så många bra böcker att det är jätte svårt att bara välja en. 
 
För att underlätta för mig själv har jag därför begränsat mig till de böckerna jag har i min bokhylla och välja den bästa utav dem. Det här visade sig dock också vara väldigt svårt eftersom att det ska vara en ensamstående bok (Den får alltså inte ingå i en bokserie) och jag läser inte många såna. Men här kommer i alla fall min favorit bok utav de jag har i min "bokhylla".
 
Boken heter Påven Johanna och är skriven utav Donna Woolfolk Cross.
 
Den här boken fick jag för väldigt många år sen utav min moster som jag tror hade läst den innan. Jag älskar boken för den är fruktansvärt bra och ger nya perspektiv på kärlek, religion, gamla tider och könen. Det är en historisk roman, och verkligen en bok ni borde läsa om ni inte har gjort det! Jag tror att jag var runt 13-14 år när jag läste, men man ska nog inte vara yngre än det. 
 
Har ni en bok relaterad fråga? Ställ den i kommentarerna så ska jag se om jag kan svara på den. ♥
 
Publicerat i Böcker
Taggar: Donna Woolfolk Cross / Påven Johanna / bok / bokfråga / boktips / böcker / historisk
#1 / / Mirre - Sweetwords:

Ohh tack för tips. Förr då jag läste böcker oftare så var mina favoriter Virgina Andrews böcker

Svar: Ska kolla upp dem. <3
Zyllah

#2 / / Jessica Högberg:

Om det är din favorit måste jag nog läsa den...

Svar: DO it. <3
Zyllah

#3 / / sandra:

bra tips!

Svar: <3
Zyllah