Ett inlägg helt utan röd tråd

När jag har ont i huvudet så har jag lite svårt att hålla kvar tankarna på en å samma sak en längre tid och blir lite virrig. I å med att det här är tredje dagen som jag måste stå ut med det så kommer jag ge in lite för virrigheten, och det här inlägget får alltså innehålla mer än ett ämne.
 
Först och främst kan jag berätta att jag fick jobet (YEEEEEY!!!!), och jag är så taggad på att äntligen få börja. Men det är inte bara att jag fått ett jobb som är bra, utom det för också med sig en annan positiv effekt vilket är att jag har tränat extremt mycket och kommer fortsätta träna på att prata i telefon. Så mycket som jag har pratat i telefon de senaste veckorna har jag aldrig någonsin pratat tidigare, och i början var det väldigt jobbigt men jag känner nu att det börjar bli lite lättare. Huuuur skönt som helst, för det är något jag varit lite orolig över. Men men, det verkar som att min första arbetsdag blir redan på söndag, men jag ska försöka ringa (!!!!) och klargöra vilken tid nu på morgonen innan jag åker till skolan.
 
Det andra ämnet är tinder. Jo, jag har tinder, föga förvånande. Haft det ett tag men aldrig använt det. Igår var jag dock lite nere och tänkte att jag lika gärna kunde roa mig, och jag måste säga att det var ganska trevligt. Jag älskar att kolla på människors selfies, för jag tycker av någon anledning att det är jätte underhållande, och på tinder är det ju menningen att man ska titta på varandra. Helt perfekt ju. Men det var en sak jag tänkte på, och det var hur många, främst unga tjejer, det var där som egentligen inte får vara där. Bredvid deras namn stod det att de var 18-19 år men det första som stod i deras biografi var "JAG ÄR INTE 18 ÅR!!!". Snälla rara små barn, är det ända jag tänker då. Om ni ska låtsas vara äldre än ni är för att få vara med på en sån sida, erkänn då inte det det första ni gör.... Jag vet inte. Egentligen inget jag bryr mig om, jag gjorde likadant när t.ex facebook var nytt men det var ändå oväntat många.
 
Jag har jätte mycket träningsverk också, fortfarande. Men nu har jag inte i armarna längre utom i lår och rumpa. Helt fruktansvärt när man ska gå upp för trappor men främst när man ska sätta sig ner. Fy sjuttsingen vad ont det gör. Jag tycker inte om den här typen av träningsverk, och jag kan inte låta bli att skylla min plötsliga mega förkylning på träningen förra veckan också (Ja, jag tänker på de nedrans människorna som skulle gymma i ett stängt rum trots att de nös precis hela tiden och därmed smittade alla andra. Skäms på er!!).
 
Nu har jag babblat klart och ska snart försöka ta bilder till ett kommande litet inslag som kommer ut (kollar kalendern) redan i morgon. Hope ya'll excited and have a wonderful day!!! ♥
 
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / Selfie / mina tankar / tankar / virrig
#1 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Men åh så roligt, stort grattis till jobbet! :D

Svar: <3
Zyllah

#2 / / Therese:

Stort stort grattis till jobbet :D <3

Svar: HAHA ja samma här, blir av med dem hela tiden haha

Svar: <3
Zyllah

#3 / / Mirre - Sweetwords:

Men oh vad roligt grattis till jobbet

Svar: <3
Zyllah

#4 / / jessy:

Men människor, man ska verkligen inte ens träna om man är förkyld och om man vet att man fortfarande smittar ska man inte gå ut och smitta ner hela världen :(

Svar: Eller hur!!! <3
Zyllah

#5 / / annelie:

va kul att du fick jobbet :D

Svar: <3
Zyllah

#6 / / Lillabus:

Grattis till jobbet!
Hoppas du blir av med huvudvärken snart, kan inte vara kul att dras med det i flera dagar.

Ibland känns det som de där ådergränserna de har på olika sociala medier blir helt meningslösa då de ändå är så lätt att kinrgå dem, bara att kryssa i en ruta typ.

Svar: Verkligen. Mens en måste de ju ha en åldersgräns för att kunna skylla saker på att det inte var deras fel. <3
Zyllah

#7 / / Lucy:

Ett jätte stort grattis till jobbet :D vad roligt att du fick det :D Och det här med tinder alltså haha förstår inte varför unga tjejer vill gå med på det innan dom fyllt 18. men men alla gör som dom vill :)

Månadens blogg vinnare är uppe, in och kika om du blev månadens blogg :)

Svar: <3
Zyllah

#8 / / Erika:

Grattis till jobbet :)

Svar: <3
Zyllah

#9 / / SKRIVDIVAN:

Usch Tinder var jag helt besatt av förut. Jäkla råttgift. Tidskrävande och dränerande. Men ska du bara kolla selfies kanske du kommer lindrigt undan. Berätta hur det går ;)

Svar: Haha, hopefully. <3
Zyllah

#10 / / sandra:

grattis till jobbet!

Svar: <3
Zyllah

#11 / / Sarah:

åh tack ==) fin bild på dig

Svar: <3
Zyllah

#12 / / Anita:

Så fin bild :D

Svar: <3
Zyllah

#13 / / Matilda Berlin:

Men åhhh, GRATTIS till jobbet finaste du!! <3

Svar: <3
Zyllah

#14 / / Miss Baby Peaches:

Att yngre är på tinder är hemskt. Det finns en åldersgräns av en anledning liksom..

Svar: jo, verkligen. <3
Zyllah