Poledance och viktiga ämnen

Den här bloggen har jag redan nämnt en gång angående ett pågående samarbete, men jag tänker ändå att jag måste nämna den här människans blogg igen eftersom att den och hon är helt fantastiska. Hon skriver väldigt mycket viktiga och välskrivna inlägg där hon skriver om allt från sin poledancing till psykiska sjukdomar och andra viktiga ämnen. Jag har följt hennes blogg från och till i flera år, och jag lyckas alltid på något sätt hitta tillbaka dit. Bloggen drivs utav ingen mindre än Evah Åberg och ni kan hitta den HÄR(!).
 
Bild lånad från hennes blogg, och jag menar... hur coool???? 
 
Jag tycker det är så fruktansvärt viktigt att folk som hon pratar om dessa ämnen. Som står för sina åsikter och kan skriva om ämnen som andra kanske inte vågar skriva om. Det är lite liknande hennes inlägg som jag vill skriva i framtiden när jag har tid och ro för det. You go girl and stay strong!! 
 
Publicerat i Tips
Taggar: #HappiChallenge / Evahle / blogg / bloggbooster / bloggtips / happichallenge / tips
#1 / / sandra:

hon är grym!

Svar: <3
Zyllah

#2 / / Mirre:

Ska kika in

Svar: <3
Zyllah

#3 / / Days by Johanna:

Tack för bloggtipset.

Svar: <3
Zyllah

#4 / / Alice:

Åh, bra tips! Kram. <3

Svar: <3
Zyllah

#5 / / Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Åååh vad go du är, gud vad glad jag blev av dina ord! :) Du är en jättefin tjej ska du veta och jag tycker det är så kul att klicka in på din blogg :) <3

Svar: <3 <3
Zyllah

#6 / / Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Jag ber om ursäkt att ordet "tjej" slank igenom i mina förra kommentar, jag tänkte inte riktigt innan jag skrev den . Jag är förkyld och trött så hoppas du inte tog illa upp! :) Kram!

Svar: Absolut inte fina du!! <3
Zyllah

#7 / / Natalia Richardson:

Har fjädrar henne i några år nu, en mycket öppen och ärlig blogg.

Svar: Verkligen! <3
Zyllah