Ännu en fortsättning

Jag har varit otroligt dålig på att läsa böcker den senaste tiden, igen. Jag vet inte vart min tid tar vägen längre och det finns en massa saker som jag inte ens hinner med att göra. Men jag har i alla fall börjat läsa en ny bok, och förhoppningsvis så är den klar till nästa söndag. Boken heter Heir of fire och är skriven utav Sarah J. Maas. Det är tredje boken i serien Throne of Glass och jag tyckte verkligen om de två första böckerna. Hittils har jag inte blivit besviken på den här heller, så det bådar gått.
 
 
Har ni också läst den här serien eller någon liknande? ♥
Publicerat i Böcker
Taggar: Heir of Fire / Sarah J. Maas / Throne of Glass / bok update / böcker / tredje boken
Kommentarer (0)

Bara en tidsfråga innan det blir helg

Så var det äntligen fredag igen. Härliga, härliga fredag. Och vad som gör den här fredagen ännu lite härligare är att jag har sovmorgon eftersom att engelskan har ställts in som kompensation från provet i måndags. Det finns inte mycket som är bättre än tanken att man börjar 9:25 istället för 8:00.
 
Men fredag betyder ju också att det bara är en tidsfråga innan det blir helg och vad hade jag då tänkte hitta på? Idag ska jag faktiskt åka till min moster och hänga med dem tills i morgon. Det ska bli jätte roligt å det var ett tag sen jag träffade mina små kusiner. I morgon ska jag dock åka hem för jag har en himla massa att plugga på nu, och sen kanske jag får besök men det är ingenting bestämt än. Söndagens planer är att jag kanske ska åka och pärla med mamma, eller så åker jag bara till pappa. Det är lite oklart fortfarande. Sammanfattningsvis, en ganska trevlig och inte jätte planerad helg.
 
Ska ni göra något spännande? ♥
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / Selfie / fredag / helg / lördag / planer / söndag
Kommentarer (0)

Bättre än nya kläder

Nej men vad förvånad jag är på mig själv. En del springer iväg och köper ett fint kläderplagg när man får pengar men inte jag, nej nej. Jag går raka vägen till en affär som säljer böcker för att göra slut på mina pengar där istället. Mycket spännande, vem vet vilka böcker som letat sig in hos mig den här gången? Om ni vill veta svaret så får ni vänta tills på lördag. :)
 
Nu ska jag redigera lite mer bilder och läsa igenom historia (nej, jag var tydligen inte klar med det än. :'( ) innan jag ska lägga mig. I morgon ska jag gå upp så tidigt jag orkar för att hinna göra allt jag ska göra innan skolan.