Lite nya, välbehövliga (typ) tillskott

Det låg lite pengar på köksbänken och jag undrade vad sjutton det var för något eftersom vi väldigt sällan har lösa pengar i den här familjen. Det visade sig att mamma och hennes pojkvän har vunnit på hästarna, eller vad de nu gjorde, och fått lite pengar från det. Idag tog mamma å jag därför en liten tur i centrumet där vi bor och handlade lite grejer som behövdes.
 
Detta är vad jag införskaffade mig. Jag är i behov utav nya anteckninsblock så det blev två stycken, i samma boutiqe köpte jag också den här boken av Amy Schumer som heter The girl with the lower back tatoo. Förutom det gick vi också in på kicks och köpte ett läppstift i färgen Inspiration (från Smashbox) och en svart eyeliner (också från Smashbox) för den jag köpte förut har tydligen tagit slut. 
 
Publicerat i New In
Taggar: Amy Schumer / New In / Smashbox / The girl with the lower back tatoo / bok / fashion / inspiration / smink
Kommentarer (4)

Väx högt och ståtligt

 

Mina mål med detta lov

Jag försöke gå ut å springa idag, det gick inge vidare. Jag fick ont i benet redan i skogen så jag satte mig på en sten för att se om det gick över vilket det tillslut också gjorde. Jag försökte springa lite till då, och let me till you vilket dåligt beslut det var. Det brukar gå över när jag kommer hem, men nu var det flera timmar sen och det gör fortfarande ont när jag går. Jag förstår inte varför jag får så ont när jag springer!?! 
 
Aja, skit samma. Första höstlovsdagen har varit nu, det ända jag gjort är att fixa lite hit och bädda om sängen. Imorgon kommer bli en mer produktiv dag intalar jag mig själv. Målet med detta lov är, förutom att vila, att kolla mer på universiteten i England för att se vilket som verkar bäst samt att sammanfatta lite historia. 
 
Jag tog lite (typ fyra) bilder när jag var ute på det som sen blev min promenad också, så det var inte ens helt värdelös runda ändå. Litet smakprov? Here you go.
 
 
Hoppas ni haft en mysig söndag!! ♥