Pionjärer och feminister

När jag var i skolbiblioteket i slutet av förra veckan så såg jag en bok som verkade väldigt intressant. Att den verkar väldigt intressant baserar jag endast på namnet eftersom att jag knappt kunde hitta någon recension utav den på internet vilket i sig är lite konstigt. Planen är att jag ska läsa den efter den boken jag håller på med nu, så jag hoppas i alla fall att den är bra. Jag har höga förväntningar. :)
 
Har ni läst eller hört talas om den här?? ♥
 
Publicerat i Böcker
Taggar: Moa Matthis / Pionjärer och feminister / bok / böcker / craving
Kommentarer (14)

Ta lite bilder på mig själv

Det här slank ner i brevlådan i måndags. Himla trevligt måste jag säga och det känns nästan som en tidig julklapp. Jag kommer dock inte testa allt den här gången heller för det är en del hudvårdsprodukter som jag tänkte ge bort i julklapp. Däremot planerar jag att berätta vad som fanns i på lördag och då kommer i i alla fall en å annan recension.
 
Nu ska jag sitta å skriva inlägget som kommer upp vid ett i morgon och ta lite bilder på mig själv (ehm...), så får vi se vad jag kommer fram till. Vid 10 ungefär bär det sen av till skolan för lunch å sen lite lektioner. 
 
Har ni fått eran glossybox och var ni nöjda?? ♥
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / dagen / glossybox / numero cinco
Kommentarer (8)

Katt och samhällskunskap

Tisdagar är den ända "normalt" långa dagen vi har, när skolan börjar tidigt på morgonen och sen slutar vid 4. Jag har fredagar också när jag börjar tidigt, men då slutar jag redan vid 3 vilket är tidigt för mig. Dagen har i alla fall gått bra även fast jag var super hungrig när jag äntligen kom hem.
 
Vi fick tillbaka samhällsprovet idag som jag berättade lite om förut (ni kan läsa mitt inlägg om odemokratiska partier här!!), och jag fick B på det. Jag är väldigt nöjd, men tycker de var lite hårda med bedömningen. I princip det ända jag verkar ha missat var att nämna ett begrepp, det var den ända kommentaren jag fått i alla fall, två gånger samma kommentar, men jag tycker att de borde ha överseende ifall det endast var det.
 
Jag märkte för några dagar sen att min katt äntligen, ÄNTLIGEN, har förlåtit mig. Vi fick honom när jag var ungefär tio år och på den tiden älskade jag att bära runt på stackarn. Kosmos hatade mig för han avskydde att jag höll i honom och mina händer såg ut som jag vet inte vad efter alla våra bråk. Efter det tog det flera år innan jag ens fick klappa honom, och nu har jag äntligen lyckats bära honom igen. Så himla mysigt. Nu är jag dock väldigt försiktig med att bara bära honom när han vill det och vill han gå ner får han det på en gång. Jag håller tummarna för att han ska fortsätta gilla mig den här gången.
 
Har ni förresten märkt en sak??? Det är inte blogg.se hit längre utom nu är adressen Zyllah.com. Huuuur coooolt?? ♥
 
Vad har ni för relation till era djur?? ♥