I don't wanna see you with her

 
En artist som jag lyssnat på hur lång tid som helst är Maria Mena. Det är en asgrym brud som har gjort sååå mycket bra låtar som jag länge var helt fast vid. De flesta kan jag untantill vid det här laget och hon har ganska nyligen kommit ut med en ny (som jag också kan utantill. :I ).
 
Låten heter I don't wanna see you with her och de går att hitta HÄR(!) på spotify och HÄR(!) på youtube.
 
Har ni lyssnat på henne tidigare? ♥
 
Publicerat i
Taggar: I don't wanna see you with her / Maria Mena / Musik / tips
Kommentarer (1)

Du är din egen frälsare och fiende, allt beror på vem du släpper fram

 
 
Kommentar: Jag tror inte på någon gud, jag är inte på något sätt klassiskt religös. Men det finns en sak jag verkligen tror på, och det är mig själv. Bara jag kan göra så att jag når till stjärnorna och bara jag kan göra så att jag kryper in i ett mörkt hål utan hopp och glädje. Vägen till stjärnan jag vill nå är inte rak, man måste passera mängder med andra sjärnor på vägen som ibland kan vara så stora att det känns omöjligt men så länge jag tror på att jag kan det så är allt möjligt.
 
Du är din egen frälsare och fiende, allt beror på vem du släpper fram!

Kanotpaddling med utsikt från heaven

Att paddla kanot är något av det mysigaste man kan göra här ute. Igår var jag och min farfar ute och paddlade kanot till en liten sandstrand som inte ligger alltför långt bort. Det är så otroligt fint med vattnet och all natur här ute så det är omöjligt att inte njuta av dessa små dagsutflykter. På hemvägen fick man dock lite ont i armarna av att paddla eftersom att det blåste motvind och vi var tvugna att ta oss runt en udde för att komma tillbaka. Inte det enklaste ska jag tala om, speciellt inte när det är vågor på sjön som i å för sig inte var så stora, men det kändes som om jag skulle ramla ur kanoten ett par gånger.
 
När vi kom fram till stranden var det ungefär två småbarns familjer där som gick ganska precis när vi kom eftersom att vi var där ganska sent. Vi doppade oss och jag satt och läste i min bok som jag nu kommit halväggs i (!). Mycket mysigt, och jag tror bilderna talar för sig själva.
 
När vi hängt där ett tag paddlade vi hem ganska lagom till middagen. Det kanske blir en liten kanottur idag också om vi inte har något bättre för oss.
 
Vad tycker ni om dessa "landet" aktiviteter som att paddla kanot?