Full rulle

Jag kom hem efter en stund nu och ska sätta mig och plugga lite biologi inför provet imorgon. Men jag är fortfarande inte helt frisk och jag har ingen energi så på vägen hem så köpte jag lite kakor och bullar för att jag långsamt ska kunna äta det för att få socker energi, så att säga. Nu är inte det den bästa energin, jag vet, men jag tänker att jag kan gå och vila bara jag hinner gå igenom lite saker. Jag måste ändå gå och lägga mig tidigt ikväll för imorgon ska jag vara i skolan 07:50 för provskrivining, en väldigt rolig tanke. 
 
 
 
 
 

mornin'

God morgon!!
 
Jag hoppas ni har en bra tisdag morgon, för mig är den bra. Jag har precis ätit frukost och fixat i ordning mig så nu ska jag slöa lite innan det är dags att åka till skolan.
 
Dagens planer är väl lite grann bara att åka till skolan, sen ska jag plugga till biologi provet som går av stapeln imorgon vilket ska bli väldigt intressant. Förhoppningsvis känner jag mig klar när jag åker hem idag. 
 
 
 
 

Detta med att vara sjuk

Nu har jag varit sjuk i över en vecka och jag är så trött på det. Hur lång tid kan det ta för min hals att sluta plåga mig hela dagarna? Men, detta hindrar inte mig utom hela dagen har jag varit i skolan och gjort både det ena och det andra, inte den mest produktiva dagen men det fungerar! Nu ska jag lägga mig i sängen med min kopp te och lyssna på en massa härliga poddar tills det är dags för mig att sova, mycket härligt.
 
 jag bjuder tills nästa gång på en sjuk bild i Pj:s. :)