Bara att sätta sig ner och sätta fart

Idag kom jag hem, slog in lite paket, åt middag och sen satte mig för att rita. Och ritat har jag gjort nu under de senaste timmarna. Jag brukar vanligtvis inte sitta såhär länge, men det blev lite bråttom eftersom att jag ritade ett grattis kort till mamma som fyller år redan i morgon och båda ska upp mega tidigt. Så det var bara att sätta sig ner och sätta fart.
 
Här kan man se lite utav arbetsprocessen. Skisser och första utkastet uppe till vänster, och sen de undre bilderna är när jag börjat färglägga. Jag var lite halvstressad så det kändes inte riktigt som att jag fick till allt, och jag hade först tänka nöja mig med de undre bilderna men det var lite väl fattigt med glada färger så jag la till lite mer.
 
Här är ish resultatet. Dåligt ljus i mitt rum så bilderna gör inte riktigt färgerna rätta, och eftersom att mamma ligger i vardagsrummet så vill jag inte springa runt med den för att ta kort någon annanstans.
 
Jag blev ganska nöjd ändå, med tanke på att jag fortfarande är nybörjare. Jag tycker det ser lite likadant ut överallt och alla linjer är inte helt raka, men jag har inte tid att göra om så det får la duga och jag hoppas hon blir glad. 
 
Nu är jag mega trött och ska gå och sova, för i morgon måste jag verkligen upp tidigt och har inte råd att inte kunna sova. Så vi hörs i morgon, vilket dessutom är sista skoldagen för den här terminen. ♥
 
Publicerat i kreativitet
Taggar: färglägga / kreativitet / ritat
#1 / / Fröken Rödlök:

Så fint =)

Svar: Tack! <3
Zyllah

#2 / / Therese:

Fint :D

Svar: <3
Zyllah

#3 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Tycker resultatet blev superbra :)

Svar: Well, thank u. <3
Zyllah

#4 / / Alice:

Så fint det blev! ^^<3

Svar: Tack! <3
Zyllah

#5 / / NICOLE:

Vad fint du gör!

Svar: <3
Zyllah

#6 / / Martina:

Vilket fint kort!! Att få utlopp för sin kreativitet är alltid bra! <3

Svar: Tack! Det är verkligen det. <3
Zyllah

#7 / / Matilda Berlin:

Men åhh vad fint det blev! =)

Svar: Tack! <3
Zyllah