Ha ett underbart slut på det här året!!! <3

 

I morgon är det 2017

Goooodmorgon!!
 
Nu var vi äntligen här. 31 december, i morgon är det 2017. Huuuur konstigt? Efter idag kommer dagens datum aldrig avslutas med 2016, och under ett par månader måste man vara väldigt försiktig när man skriver viktiga dagens datum så att man inte skriver fel. Härligt härligt.
 
Idag ska jag iväg till en kompis och fira nyår, och sen ska jag sova hos min moster som bor där i närheten så jag är inte hemma igen förrän någon gång i morgon. Jag hoppas det ska bli trevligt ikväll, men jag är lite nervös för det kommer vara ungdomar där jag aldrig har träffat och jag hanterar inte alltid nya människor super bra. Jag ska göra mitt bästa i alla fall.
 
Nu ska jag förbereda två inlägg som ska upp i morgon, bland annat recensionen på den där boken som kommer upp vanlig tid. Sen ska jag sminka mig, packa och sätta på mig fest kläder. Det ska bli ytterst spännande, för jag planerar att ha klänning och jag har jätte sällan klänning. Blir mycket utmaningar ikväll, wish me good luck!!!
 
Jag hoppas ni har en underbar kväll och natt, och att ni är säkra under tider när mycket raketer skjuts. ♥
 
Publicerat i Daily
Taggar: Daily / förberedelser / nyår / sista dagen
Kommentarer (11)

Tack mormor!!! <3

Igår, när jag var utan internet, så passade jag på att åka förbi min mormor och morfar för att fika å små prata lite med dem. Jag träffade dem en snabbis i jul, men då var det så mycket andra människor och så mycket som hände, det var ganska trevligt att få lite egentid.
 
Medan jag var där så uttryckte jag min upprördhet över att jag nästan inte hade några böcker kvar att läsa, och då sa mormor att jag kunde kika i hennes bokhylla och plocka med mig någon utav hennes böcker om jag ville det.
 
Sagt och gjort, tre stycken fick följa med mig hem. Det var dessa tre det blev. 
 
Först och främst Idun, vilket är en fristående andra bok och skriven av Johanne Hildeorande
 
Den andra är Rovfåglarnas tid som är skriven av Elisabet Nemert.
 
Den tredje är ingen mindre än En blomma i Afrikas öken av Waris Dirie.
 
Jag har en bok kvar att läsa efter de jag håller på med nu innan jag ska börja på de här tre, men jag vet inte riktigt vilken utav dem jag ska läsa först. Har ni något förslag?? :)
 
Har ni läst någon utav dem?? ♥