Det gick bra ändå

Nu är vi äntligen hemma från matchen som gick väldigt bra. Det slutade 3-1 till AIK så mitt sällskap var mycket nöjda när det var slut och vi var på hemvägen. Men eftersom att lilla Julia var med också blev det kanske inte jätte mycket koncentrerat tittande för min del när hon sprang runt och välte folk överallt när hon var på sitt bushumör. Nu är det match på onsdag igen vilket jag funderar att gå på, ifall jag får det med tanke på att vi måste köpa en extra biljet då. Vi får väl se. 
 
Jag tänkte också skriva någon inlägg om min syn på fotboll och lite små grejor, men jag funderar på om jag ska bli klar med min första text jag nämnt tidigare först. Men nu ska jag nog inte skriva på dem utom nu ska jag och min lillebror äta lite middag sen ska jag försöka plugga. 
 
LOVE!

Laddar inför match

Tänkte bara ge en liten Quick update, jag följde med på matchen mellan AIK och Helsingborg ändå, så nu sitter vi på någon liten pub en bit ifrån friends arena och dricker cola med massa folk som skriker när de ska prata.

Nu är det några minuter kvar innan vi ska gå till arenan, sen får vi se hur det går. :)

LOVE!

Godmorgon

Godmorgon allihop, ännu en ny dag. Jag vaknade precis så jag ska gå upp nu och äta lite frukost, möjligtvis fixa i ordning mig också. 

Senare idag ska vi kanske åka på en fotbollsmatch, ifall min pappa får som han ville men vi får se hur det blir med det. Annars ska jag bara leta efter laddaren till min kamera idag. 

Vad ska ni göra idag??